Splošni pogoji spletne strani Promplac nagradne igre

 

1. Lastnik in urednik spletne strani promplac.si je podjetje Naprej.net d.o.o., Trg Franca Fakina 2b, 1420 Trbovlje.

 

2. Spletna stran Promplac nagradne igre, je namenjena objavljanu vseh nagradnih iger na enem mestu.

 

3. Objavljene nagradne igre, so organizirane s strani različnih podjetij. Organizator nagradne igre je Naprej.net d.o.o., le če je to izrecno navedeno, drugače je organizator tisti, ki je naveden pod posamezno nagradno igro. 

 

4. Ob primeru reklamacije, vprašanja ali pritožbe na nagradno igro se obrnite na organizatorja nagradne igre, ki je objavljen v vsaki nagradni igri posebej. Organizator nagradne igre NI Naprej.net d.o.o., če to ni izrecno napisano pri posamezni nagradni igri. 

 

5. Podjetje Naprej.net d.o.o. ne odgovarja za objavljene nagradne igre in morebitno nastalo škodo. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. 

 

6. Urednik po lastni presoji ne vpiše nagradne igre, ki je bila vpisana v obrazec Dodaj nagradno igro, če se mu zdi neprimerna, je pomanjkljiva vsebina, manjkajo slike, ali zaradi kakega drugega vzroka.  

 

7. Ponudnik storitev lahko v vsakem trenutku popolnoma spremeni pogoje, če to zahtevajo vzroki vsebinske, tehnične, komercialne narave ali vzroki, ki nastanejo na strani javnosti. 

 

8. Vse naročnike za e-novice obveščamo, da bomo z podatki ravnali v skladu z ZVOP.

 

9. Dodatne splošne pogoje glede posamezne promocije lahko najdete na tem naslovu: http://promplac.si/splosni_pogoji_ng/ 

 

Za vse dodatne informacije in vprašanja smo vam na voljo na info@promplac.si.

 

Ljubljana, 1.2.2012

Bodi obveščen
O novih nagradnih igrah

Obljubljamo, da vašega e-naslova ne bomo NIKOLI zlorabili, ga posredovali tretjim osebam ali kakorkoli drugače smetili tvoj e-poštni nabiralnik.