Portal Promplac


Ideja o portalu Promplac je zrastla na zeljniku podjetja Naprej.net d.o.o. kot nadgradnja spletne strani www.nagradnaigra123.si. 

Spletna stran Nagradnaigra123 je bila najbolj obiskana spletna stran z nagradnimi igrami v Sloveniji. Cilj je bil predvasem združiti vse nagradne igre na enem mestu. Tako, da so nas ljubitelji nagradnih iger takoj vzeli za svoje in so redno obiskovali spletno stran. Seveda pa smo svojim obiskovalcem omogočili tudi sledenjem najboljšim, najnovejšim in ostalih nagradnih iger na Facebook strani Nagradna igra 123 - http://www.facebook.com/nagradnaigra123.si

Internet je hitro rastoči in razvijajoči se medij, tako je tudi prišel čas za prenovo spletne strani Nagradnaigra123. In tako smo se odločili, zakaj nebi obiskovalcem ponudili še nekaj več, vsem lovcem na srečo, bi lahko ponudbili še veliko več...

Ideja je bila rojena. Filozofija: Poceni, če ne že zastonj. Se pravi, vsem ljubiteljem nagradnih iger, ki si želijo predvsem zastonj stvari, smo želeli ponuditi na enem mestu, še zelo ugodne stvari in storitve. Na enem portalu smo združili vse nagradne igre in vse kupone s popusti. 

Portal se bo še razvijal in rastel za vas, da boste na enem mestu imeli prav vse - veliko sreče pri nagradnih igrah, če ne pa vsaj pameten in ugoden nakup.

Pridruži se
30.000+ uporabnikom, ki prejemajo na 14 dni zbor najboljših nagradnih iger!

Obljubljamo, da vašega e-naslova ne bomo NIKOLI zlorabili, ga posredovali tretjim osebam ali kakorkoli drugače smetili tvoj e-poštni nabiralnik.